Skandinaviens största rikstäckande oberoende verkstadskedja för tung transportutrustning

STS finns där du behöver oss, när du behöver oss och med den kunskap du behöver för att klara dina behov.

1993 slog den första STS-verkstaden upp portarna i Helsingborg. Sedan dess har vi vuxit och följt med våra kunder norrut. Med 17 verkstäder från Malmö i söder till Luleå i norr finns vi alltid nära till hands när du behöver oss.

Det spelar ingen roll om du får haveri i centrala Malmö eller ute någonstans 14 mil söder om Jokkmokk: kan du inte ta dig till oss, tar vi oss till dig.

Det handlar om dina chaufförers trygghet och säkerhet, men också om att en stillastående bil är en stillastående investering.

Därför finns våra verkstadsbilar som kan rycka ut dygnet runt, året om, när ett rikstäckande verkstadsnät ändå inte är tillräckligt nära.

Och när tiden är knapp och du inte hinner besöka oss, kan verkstaden besöka dig istället.

Vi jobbar för att bli bättre, varje dag. Därför hör vi gärna din feedback. Tveka aldrig att berätta vad du tycker. Ros gör oss glada, ris gör oss bättre.

Vi vet att vår lön kommer från din plånbok. När du växer, får vi möjlighet att växa. Därför anstränger vi oss för att hålla kostnader för service och reparationer av dina fordon så låga som möjligt. Bara om vi kan bidra till din lönsamhet, kan du bidra till vår.

 

Vår verksamhetspolicy för kvalitet & miljö

 

STS är Skandinaviens största rikstäckande och oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning på väg.

 

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och anpassa våra tjänster och vårt arbetssätt genom ständiga förbättringar och genom en aktiv dialog med kunden. Personalen är vår viktigaste resurs och vi jobbar löpande med kompetensutvecklingen. Vi sätter alltid kunden först och fokuserar på det som är värdeskapande för våra kunder och övriga intressenter.

Gällande lagar och föreskrifter är för oss ett minimikrav; vi jobbar aktivt för att skapa en långsiktig hållbar verksamhet, en minskad miljöpåverkan genomsyrat av ett livscykelperspektivtänk.

Vårt fokus på kvalitet och eliminering av slöseri i våra processer går hand i hand med en hållbar utveckling