Ny verkstad STS

09 Jul STS Utökar till 15 Verkstäder i Sverige

Vi har nöjet att kunna meddela att vi nu har utökat vårt nätverk till 15 verkstäder genom förvärvet av Team Verkstad Sverige AB från Vy Buss AB. Detta strategiska steg stärker vår närvaro i Göteborgsområdet och innebär flera fördelar för både befintliga och framtida kunder.

Med cirka 34 nya anställda som är specialiserade på underhåll och reparation av bussar och andra tunga fordon, kan vi nu erbjuda ännu bättre och snabbare service. Denna förstärkning kompletterar vår befintliga verksamhet och möjliggör en mer effektiv hantering av transportbehoven.

VD Stefan U. Klingberg kommenterar: ”Det känns fantastiskt kul att kunna berätta att vi har kommit överrens med Vy Buss AB om att förvärva deras serviceverksamhet Team Verkstad AB i Partille. Göteborg är den näst största marknaden i Sverige efter Stockholm. Vi har sökt alternativ för att kunna växa vår affär i denna expansiva region.

Förvärvet av Team Verkstad, som är starka på buss och lastbil, blir ett riktigt bra komplement till vår andra verkstad i Göteborg som är mer fokuserad på trailers.Jag ser mycket fram emot att få arbeta och utveckla verksamheten tillsammans med Team Verkstads personal.”